Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Борисов на кафе с красавица – Ще покаже ли и на нея ЧЕКМЕДЖЕТАТА СИ с ВАШИТЕ пари (СНИМКИ) Слави Трифонов шкартира координаторката си за Видин Кирова след като тя се качи в джипа на Борисов и пи кафе с него

Бойко Борисов на кафе с красавица (СНИМКИ)

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец (Корнелия Нинова).

Той е член на Българската комунистическа партия

Борисов в Топ 80 на най-богатите в света? Как ще харчат гепените милиарди - това им е проблем

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Бойко Борисов седна на кафе във Видин с красавицата Росица Кирова, която е координатор за региона на партията на Слави Трифонов. Премиерът пусна няколко снимки от събитието, които коментира с репликата „Работа и после кафе във Видин”.

Както вече съобщихме, министър-председателят отново подкара прословутия си джип, но в него имаше изненадващ гост - видинчанката Росица Кирова. Тя е бивш общински съветник от НДСВ във Видин, после на ГЕРБ, след това кандидат-кмет срещу ГЕРБ (стигна балотаж), понастоящем координатор на партията на Слави Трифонов за региона. В компанията на зам.министър Николай Нанков те провериха как върви строежът на пътя Видин - възел "Макреш". Кирова има и своя политическа формация.

Слави Трифонов шкартира координаторката си за Видин Кирова след като тя се качи в джипа на Борисов и пи кафе с него

Изпълнителният съвет и Националният съвет на "Има такъв народ" току-що се събраха и единодушно решиха, че Росица Кирова вече не е нито областен координатор за област Видин, нито член на партия "Има такъв народ". И доколкото познавам правилата, това ще последва за всеки, който нарушава морала и устава.

https://www.facebook.com/

Казва се "Единни за промяна", чрез нея се бори за инфраструктурно развитие на Северозапада. Инспектираното трасе е едно от нещата, за които тя и много местни хора настояват от доста години.

В диалозите по време пътуването Борисов наричаше дамата приятелски "Роси". Тя пък видимо кокетничеше. Борисов й заръча да помага чрез контрол. Тя отвърна, че ще помага, защото с контрола хората помагат и на себе си. Няколко пъти му благодари за свършеното за региона.

Любопитно е, че Кирова участва в протестите срещу Борисов. Публикувала е свои снимки от жълтите павета по време на демонстрациите. В социалните мрежи може да се прочетат нейни разсъждения от 3 август (формата е запазена):

"Участваш ли“, питат онези, които през последните десет, дванадесет години гледаха...

Да.

Винаги съм имала позиция. Така и не се научих да мълча или да казвам онова, което е угодно някому.

Мисля за протестите.

И за след тях ..

Приветствам онези, които сега се събудиха!

До вчера се чувствах тъжно сама ..."

Освен всичко Кирова е и бизнесдама. Тя е един от собствениците и изпълнителен директор на "Дунавски драгажен флот Видин" АД.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!