Николай Марков: Истината, Радев! Всички очакваме цялата истина

Дадох кредит на доверие на президента Румен Радев, заради обявената война на мафията. Никога не съм казвал, че му вярвам! За това трябва време и преки доказателства.

Следвам собствен протокол и ще го правя докрай, верен на принципи, не на въображнието си. Радев обеща, че след приключване на "вътрешната проверка" по случая Росенец и поруганото българско знаме, тази проверка ще бъде оповестена заради големия обществен интерес. Не го направи! Нещо повече подписа преди дни президентски указ за назначаване на поредната калинка-физкултурник за изпълняващ длъжността началник на НСО.Случайност? Освен това укриха на тайно място служителя, който поруга българското знаме, срещу когото още няма повдигнато дори обвинение по НК. Случайност?

Уважаеми Радев,

Това не е игра и ако днес си на върха на вълната, утре ще бъде късно за поредните приказки под политическия шипков храст. Обявихте война на мафията и затова получихте обществена подкрепа, но оттук нататък следва дълъг път на себедоказване и никак лек. С дребни трикове няма да стане, защото гражданите се събудиха и няма да допуснат да бъдете напазаруван от самата мафия на значително по-висока цена, само заради днешната ви подкрепа. Истината, Радев! Всички очакваме истината! Цялата истина.

----------------------------------------------------------------------------------
Не тази истина с която сам определи служителите от НСО като "професионалисти с достойнство и чест" на празника им, дни преди случаят в "Росенец". Това не беше истина и всички видяха, че е гнусна лъжа. Поредната. Истината е с грозно лице и не Президента на РБ трябва да я крие от гражданите. Лош ход! Това е груба ваша грешка и бъдеща тежка имиджова криза!
-----------------------------------------------------------------------------------

Очаквам незабавно публично обявяване на резултатите от проверката в НСО и наказателните последствия за офицерите от случая "Росенец". В противен случай ще приема, че вие Радев сте същата маша в ръцете на Доган, както и самия Борисов! Очаквам еднозначни и публични дейстивия, които да ме разубедят по категоричен начин!!! И не само мен.

Това вече не е игра, Радев. И филмът ще свърши бързо.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...