Граждански ултиматум: Освободете ни от този срам, или елате с жандармерията на ”Орлов мост”

.

Ултиматум за властта поставиха протестиращите от блокадата на “Орлов мост”. Те поискаха от премиера Борисов или да подаде оставка, или да пристигне на място с жандармерия и да изгони недоволните.

Два избора са предоставени пред министър-председателя от сдруженията “БОЕЦ”, “Граждански мегдан” и “Зелен Младост”.

От там отсякоха - причините за Вашата оставка са хиляди. Не забравяйте компрометиращите аудио записи, от които цял свят научи доста неприличния речник на българския премиер. Освободете ни от този срам.

Ето и целият текст на техния ултиматум:

"Както знаете Орлов мост, един от символите на София вече шести ден е блокиран и е част от протестите в страната. Знаете също така, че настояваме за вашата незабавна оставка, както и за оставките на главния прокурор Иван Гешев, а така също и за оставките на Кошлуков и Цацаров.

Надяваме се с общи усилия да решим проблема. И този на държавата и в частност на софиянци, които изпитват затруднения заради вашето упорство и страхове.

Ето защо ние ви предлагаме възможно най-бързо, още днес, да направите своя избор: да подадете оставка или пък да доведете силите на реда, които да отворят отново Орлов мост, като ги оглавите лично.

Причините за Вашата оставка не са една или две, те са хиляди. Не забравяйте и компрометиращите аудио записи, от които цял свят научи доста неприличния речник на българския премиер. Както и това, че той лично може да се разправи с една българска фирма или пък да повлияе на една друга сделка на пазара. Най-накрая освободете ни от този срам цял свят да коментира пачките евро, кюлчетата злато и пистолета в спалнята на българския премиер.

Оставаме тук, на Орлов мост и чакаме Вашата оставка г-н Борисов!

Или пък Вас самия начело на жандармерията".

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/n

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...