Всяка овластена калинка в системата на МВР има право да издава разпореждания на гражданите, но не всяко разпореждане е задължително за изпълнение!!!

"Не може който и да е полицай да издава разпореждания на гражданин без да посочва правното основание за това разпореждане. Не всяко полицейско разпореждане е задължително за изпълнение." Николай Марков

Наблюдавам под микроскоп поведението на полицаите, нахвърляни с лопата пред Софийския университет, особено на офицерите. Арестували бус с майки и не схващат в какво стават съучастници. Не зная как са станали офицери и въобще каква работа имат тези извънземни същества в полицията, но съм сигурен, че поне 50 % от тези момчета не стават за нищо. Не само за полицаи, а за каквато и да е друга професия. Мутренско и естествено тъповато поведение, арогантни, неадекватни, агресивни и посредствени - това е накратко профилът на кадровите безумици в МВР от министрите им до редовия служител. Напълно обяснимо, като отчетем кой ги е назначавал през последните 15 години. Такова падение никога не съм мислил, че може да има!

----------------------------------------------------------------------
Не може който и да е полицай да издава разпореждания на гражданин без да посочва правното основание за това разпореждане!!! Разберете го момчета! Всичко друго извън това професионално поведение е своеволие и неспазване върховенството на закона.

И ако вие, като полицаи, допускате това и сами се поставяте в услуга на своеволията на който и да е властник означава, че сте избрали сами пътя на поредната утрешна жертва. Освен това не служите на закона и гражданите, а на властта, която вече е по-сложна за днешното ви ниво тема.
--------------------------------------------------------------------
Всяка овластена калинка в системата на МВР има право да издава разпореждания на гражданите, но не всяко разпореждане е задължително за изпълнение!!! Повечето от полицаите са глуповати момчета и момичета и не знаят тези граници, нито защо е така, но идва време за пълна промяна! Идва време за "върховенство на закона", а това означава за много длъжностни лица и край на беззаконията им. И единици от днешните мутри или обикновени глупаци с униформи ще останат да работят в полицията.

Нямаме друг правилен път.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...