Татов Бойко изкара всички врагове на чекмеджетата врагове на диверсификацията. Ще му повярва ли САЩ? Ще му прости ли Путин?

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда.

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Появи се видеоклип от спалнята на Борисов: На гости у Баце

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Васил Костов: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция

Ако не харесвате един от най-младите комунисти в България Бойко, значи не харесвате комунизма! Защо тогава не го осъдите?

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Нова опорка на властта! Всички, които са против диверсификацията, призовават за оставка на правителството. Това каза премиерът Бойко Борисов при поредния епизод от джипката и то само часове, след като близо 120 000 души излязоха на протест срещу управлението на кабинета ”Борисов 3”. Заедно с енергийния министър Теменужка Петкова той инспектира интерконтектора България-Гърция около Стара Загора.

Енергийни експерти са категорични, че Борисов няма и грам причина да хвърля вина върху протестиращите за забавения градеж на интерконекторната връзка, тъй като никой не е против нея. Както и никой от вътрешните фактори на България не му пречи да я строи.  Друг е въпросът, че правителството е можело до този момент да я построи, ако толкова много е настоявало. Днешното му посещение по-скоро се приема като подмазване на американците, допълниха източниците ни и увериха, че това е прекалено прозрачен ход е предприел Борисов за личното си спасение.   

Борисов заяви от колата си, че диверсификацията е мечта на много млади българи. "Ние като млади зависихме само от кранчето на Москва. Тук ще дойде азерският газ и втечненият газ. Изграждаме своята газова магистрала на всички посоки - от Украйна до Гърция. България изгражда газова независимост", каза още премиерът. 

"В момента работят заварчици от Литва, уточнява министърът. Вчера бяха италианци и германци, вмята премиерът за вчерашните си инспекции. Преди няколко месеца, като минахме, всичко беше слънчогледи и ниви, виждате сега какво се прави", възхищава се той. 

Ако искате да се насладите на видеото с Борисов, можете да го видите по-долу.

 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци:

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...