Н.Марков: Никой не трябва да има илюзии, че борбата с мафията приключва със свалянето на премиера Борисов от власт

"Никой не трябва да има илюзии, че борбата с мафията приключва със свалянето на премиера Борисов от власт. Тогава евентуално ще започне. Автентичната война срещу такъв огромен престъпен октопод не е политически, а военно-политически акт! Ако има мнозинство на прогресивни политически субекти в следващия парламент, те трябва само да отворят фронта, но войната трябва да се води от много високо експертно ниво в системата за защита на националната сигурност. Неизбежно ще се пролее и кръв, но няма друга форма, под която да си върнем държавата и да въведем по категоричен начин абсолютното върховенство на закона." Н.Марков

 

Николай Марков:

Томиславе,

Организирай бързо бягството на всички пасажери от потъващия пиратски кораб на вашия безкрайно глупав капитан, защото много скоро ще станете всички глупаци и сам знаеш вече какво трябва да ви набиваме след това. До там се докарахте, синко! Не е срамно да избягаш, но понякога е срамно да ти го набива здраво по-глупав от теб престъпник. Особено публично. Послушай ме, Томиславе, бягай като от пожар, без да поглеждаш назад.

Run, Tommy, run!

>

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...