Караянчева наказа депутата Мирчев за обида на Борисов: „Да наречеш някого мишка е обидно“ Тъпа кърджалийска... е ласкателство?

Дневният ред на НС бил принос към унищожаване на парламентаризма. Това обяви от трибуната на парламента лидерът на БСП Корнелия Нинова. Премиерът пак раздавал пари през джипа сякаш са негови. Не, това са парите на българските граждани, каза соцводачът. Днес в зала трябвало да е премиерът, който да представи мерките и да предложи актуализация на бюджета, предаде „Нюз.бг“. 

Намалената ставка за вино и бира минавали през закона за местните данъци и такси. Това нормално ли е според вас, недоумява Нинова. Опозицията пък липсвала да представи своите идеи за актуализация на бюджета. Тепърва щяло да има комисия, която да разгледа мерките за ДДС. Кой носи отговорността за тези предложения, попита Корнелия Нинова. Тя се опасява, че средствата за мерките на властта, ще да отидат в чекмеджето. 

Предлага се не това, което е в дневния ред на хората. Премиерът да дойде в парламента и да не говорим за мазнинки, настоя лидерът на червените. Трябвало да се дебатира как тези пари ще влязат при хората, а не при приближените. Борисов трябва да обясни откъде ще вземете парите за социалните мерки. С това, което правите наливате масло в огъня на протестите, изтъкна Нинова. Смирете се поне малко, подчерта още тя. 

Георги Свиленски излезе и поиска оставката на кабинета. Съпартиецът му Филип Попов също поиска Бойко Борисов да дойде. Този парламент е изчерпан, посочи той. Левите скандираха „Оставка!“. Господин Борисов доказа, че е най-големият страхливец, заяде се и Стоян Мирчев. Не трябвало да се държи като мишка. 

Караянчева наказа левия депутат. Да наречеш някого мишка е обидно, ядоса се председателят на парламента. Вие днес сте решили да правите скандали, господин Мирчев, обяви тя.

Krasimira Hadjiivanova:

Какъв парадокс, скъпи приятели. Цвета Караянчева глоби някакъв в парламента, защото нарече премиера МИШКА. Било обидно да наречеш някого мишка, разбирате ли. Ама когато мишката те нарича тъпа кърджалийска фотка, не е обидно и няма за него глоба по член пеесе и шест, точка две. Щото то това си е ласкателство, не е обида. Всички знаем, че мъж като ти каже, че си тъпа фотка, то е на любов.

 

Социалистът не искаше да напусне трибуната. Шефката на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова поиска да се запази авторитета на НС.  

Грубо и просташки левите рушили авторитета на законодателния орган. Тя настоя да се даде почивка, за да мине емоционалната криза на социалистите. Червените напуснаха пленарна зала, защото нямало смисъл от днешния дневен ред.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...