Narod.bg: Васил Божков даде 6 часа показания пред USA-адвокати за престъпленията на Бойко Борисов, Гешев и компания (ВИДЕО)

Васил Божков е дал 6-часови показания пред своите американски адвокати, научи Narod.bg от близки до бизнесмена, покрил се в Дубай от репресиите на хунтата ГЕРБ.

Според достоверният източник мултимилионерът с 19 обвинения е говорил дълго и напоително за престъпленията на Бойко Борисов, Владислав Горанов и главния прокурор Иван Гешев.

За разговорите с US адвокатите Божков сам намекна по-рано днес, след като пусна видео, което започва с въпрос на английски:

Здравейте, г-н Божков, много хора си задават въпроса кой дърпа конците в България?

Ето и отговорът на Васил Божков:

Никой не дърпа конците! Кои конци и кой да им дърпа конците?

Няколко човека се съобразяват един с друг – Бойко, Шиши, помагат си икономически с още няколко човека под тях от типа на Влади Горанов и Гешев и тем подобни. Това са опасни хора с много пари, които могат да дърпат конците в сянка непрекъснато, да слагат техни аватари и пак да управляват държавата, да изсмукват силите на народа, да взимат всичкото финансиране, което идва в България от света и след тях и потоп.

Не може едно момче, дебело, или не дебело, щото май че отслабна, да седи в сянка, да има 10 компрометирани вестника и една телевизия, която е компрометирана, да ръководи цялата държава, като каже нещо и всички да треперят.

Просто трябва да се преодолее страхът.

Преодолявайки страха, с Пеевски е приключено.

Какво, да не би Гешев да може да арестува 1 милион души? Няма как да стане.

Както първо Narod.bg съобщи, Васил Божков готви завръщането си на бял кон – бизнесменът е наел голяма адвокатска кантора в САЩ, която да го защитава в хазартната война, която правителството на Бойко Борисов поде срещу него, издаде наш източник от върховете на спецслужбите.

Според данните Васил Божков е платил хонорар от 30 милиона долара, за да ползва експертизата на US адвокатите, които да изведат битката срещу корупцията у нас на международно ниво.

Вижте видеото тук:

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...