Адв. Е. Гунчева: Дариткова усети любовта на народа, стиска ли му на Борисов да излезе пред президентството

Image may contain: 1 person, closeup and outdoor

Дариткова вчера усети любовта на народа. Остана блокирана в БНТ до посред нощ. Друг пък гербав обяснява, как тези, които протестираме, сме терористи. Явно според тях деградираме – от тулупи, платени от Божков, сега минахме на тероризъм. Само защото искаме кърлежите, вкопчени във властта да се махнат.

Ми не ви щем, бе! Не ви щем! Нито сте умни, нито сте красиви, а само прости и крадливи. Не ни кефите! Пречите ни! Опропастявате бъдещето на Родината ни.

Твърдите, че народът е с вас, а протестиращите са някаква малка група терористи, които нямат друга работа, а напрежението от карантината им било дошло в повече. Добре, да приемем. Защо тогава не излезете на улицата и не говорите с хората!?! 

Защо Борисов не отиде вечер пред президентството да усети отблизо народната любов и в очите да му кажат колко много го обичат? Защо след като народът беше с вас, не видяхме ваши защитници, освен изнудената да участва администрация, натоварена насила по автобусите и закарана в София? Нали спечелихте София, къде са ви избирателите!?! 

Елате ни само! За мъничко! Вие нарушавате Конституцията и законите. Нарушавате справедливостта и интересите на България. Затова и те няма да ви пазят!

Елате….ако ви стиска! 

Елена Гунчева

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...