Румяна Ченалова: Наглостта на Борисов е безкрайна. Задачата ни е да не се отказваме

.

Каквото и да говорят ”политолозите” на ГЕРБ, каквито и да обречени мисловни опити да правят, истината, че в България зрее политическа криза не е тайна за световната преса.

Това е първата политическа криза, която не е плод на идейни сблъсъци и партийни конфликти. И преди народът е излизал и заливал улици и площади за да падне от власт определена политическа партия. Сега обаче причината е различна.Оставката на правителството не е просто за да се премине през избори и същите хора да останат на власт.

Сега исканията са други : честни избори, нови компетентни и почтени лица в управлението, изтръгване пипалата на октопода от всички сфери на държавното управление, наказателна отговорност за всички престъпления, справедливи закони, които да трасират развитието на България в посока върховенство на закона, социална грижа, подкрепа на икономиката, суверинитет и достойно място в международните отношения.

Децата, които родихме в зората на промените, вече пораснаха и формулираха исканията си, формирани на база образование, познаване на различни демокрации, непредубедена от миналото оценка на ситуацията в България.

Протестират младите хора и тази младост ги прави безкомпромисни.

Протестите са различни и защото в основата на исканията е решението за унищожаване на модела"КОЙ" завинаги, изхвърляне от властта на престъпниците, непочтените , некомпетентните или просто безразличните.Завинаги!
Политическата криза е факт и по съдържанието си е трансформираща и за обществото, и за държавното управление.

Първата стъпка в решаването и е оставката на Борисов и Гешев.Оттам нататък е организацията на изборите и паралелно развиващи се проверки , арести и досъдебни производства срещу всеки без изключение, който по какъвто и начин / кражби, присвоявания , измами и т.н./ е предал интересите на България.

Това е ясно за шайката му , внедрена на всички нива на трите власти.Ще се държат до край , ще ни манипулират, ще всяват раздор, ще лъжат и заплашват, защото знаят, че това е последната им битка.

Нашата задача сега е да издържим, да не се отказваме, да ставаме все повече, да бъдем безкомпромисни!
Наглостта на Борисов е безкрайна- като вселената и човешката глупост.В лицемерието си нарича протестите " демократично право", отричайки всенародния им характер и ясно изразена цел.

Протестите са резултат на тежка политическа криза, която можем да решим само с постоянство.

Народната воля е Божия воля!

Нито крачка назад!

Щурмуваме злото! 

Румяна Ченалова

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...