Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сачева: ГЕРБ не е дясна партия! България стана полицейска държава... средата е убийствена... 20 г. се занимавали с рекет – ПОДКРЕПЯМ ГИ

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му!

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата ГЕРБКП са бивши леви комунисти – начело с лидера си

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Социалният министър Деница Сачева заяви в защита на премиера Борисов, че опозиция на правителството е мафията, заяви Тошко Йорданов в „Студио Хъ” по Телевизия 7/8.

Аз съм университетски преподавател от много десетилетия. Не съм виждал по-голяма и по-нагла лъжа от тази

Това е много убедено вътрешно изказване и щеше да е приемливо от нейна гледна точка, ако това мнение й беше последователно. Но дали е така. Вижте какво е мислила същата тая Деница Сачева за ГЕРБ и гербаджийското управление, преди обаче да се бухне във властта, допълни Йорданов, предаде actualno.com.

Той пусна видео с изявление на Деница Сачева от времето, в което още не е била във властта.

„България стана полицейска държава, но това със сигурност не я направи по-сигурна.

Неведнъж съм казвала, че когато някой се занимава, когато някой идва от силовите структури, ние от него не може да очакваме нещо друго, освен силов ред.

Няма друга опция, защото просто такъв е начинът на мислене на тези хора. Съвсем естествено, те няма как да мислят по начина, по който мислите вие.

Биографията на човека, който подкрепяте вие определя вашето бъдеще. Ако в случая с хората, за които говорим от политическа партия ГЕРБ, няма как в продължение на 20 години те да се занимавали с рекет, част от тях.

Няма как те да се занимавали с покровителство на едни ли други сенчести бизнеси и изведнъж внезапно, когато са станали на 40-45 години, да са станали човеколюбци.

В крайна сметка независимо дали говорите за къпините, за малините, за здравеопазването или за друго нещата в крайна сметка нагоре по веригата стигат до един общ център. България страда заради 100- 500 души, които стоят на върха на централизираната пирамида на мафията.

В крайна сметка една държава, която не може да се справи с такива хора, не е държава.

За мен партия ГЕРБ не е дясна партия и има много доказателства, които могат да се видят веднага. За всички е ясно, че средата е убийствена. Тази тенденция е в големите градове, усеща се и в София и започна да става застрашителна.

Имам личен опит с голяма част от проблемите, които съпътстват ежедневието на хората. Първо като човек, който има компания и прави частен бизнес. На гърба си изпитвам проблеми и трудности със законодателството, с данъчните проверки, с репресиите.

Движението на парите е най-важното, за да има благосъстояние. В момента движението на парите върви само в кръгове или политически или между монополи и олигарси.

Когато глупави хора правят договорки надолу по веригата страдат стотици хиляди хора естествено нещата ще са такива. Как другите нации са отишли и са се защитили с по-качествени политици, а ние не сме.”, казва Деница Сачева.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://petel.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!