Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Удължават извънредната идиотия! Така ще е, рая, до края на юли... ЗАСЕГА

.

Брифингът в МЗ

Извънредната епидемична обстановка се удължава до края на месец юли.

Гъгнещият измислен здравен министър щял да продължи да издава заповеди и намекна и, че ако трябвало щели да се вземат и по-крути мерки нататък.

Така ще е, рая, така ще е, писахме ви го още преди месеци – от месец на месец, така ще е, само и само да сте под ботуш и контрол, и да ви зомбират окончателно!

И докато Боко Тиквата и Хунтата МУ додрапат до изборите, където ОТНОВО ЩЕ СЕ ВИХРЯТ ФАЛШИФИКАЦИИТЕ ИМ!

ТАКА ЩЕ Е, РАЯ, ТАКА ЩЕ Е!

Докато няма НАРОД да помете тая ПАСМИНА, така ще е!

Заслужавате си съдбата.

Също така и дребните си душици.

Afera.bg

Кирил Ананиев: Извънредната епидемична обстановка се удължава до края на юли

Взехме решение да продължим извънредната епидемична обстановка с още две седмици, т.е. до края на месец юли. Това се прави с цел министърът на здравеопазването да продължи да има възможност да издава заповеди свързани с въвеждането на мерки във връзка с предпазването от разпространение на COVID-19.

Това обяви министърът на здравеопазването Кирил Ананиев, който участва в извънреден брифинг в Министерството на здравеопазването във връзка с епидемичната обстановка в страната.

Имало е среща на НОЩ с обвинените от Васил Божков, премиер Бойко Борисов, финансов министър Владислав Горанов и за мерудия, вицепремиер Томислав Дончев, на която са взети решенията, които обяви министър Ананиев. 

По думите му ще бъде повишен контролът в областите и ще може да се въвеждат за всяка от тях, според ситуацията, нови мерки. Препоръките са да се намалят до минимум масовите мероприятия, защото напоследък се наблюдава неспазване на мерките по време на масови събирания на хора.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!