Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вицепрезидентът Пенс споделя притесненията на милиони американци относно измамите с гласоподавателите и нередностите на последните избори

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Вицепрезидентът Майк Пенс заяви, че „приветства усилията“ на републиканските депутати да изложат доказателства за широко разпространена измама на гласоподавателите при изборите в САЩ през 2020 г. за Конгреса на 6 януари.

“Вицепрезидентът Пенс споделя притесненията на милиони американци относно измамите с гласоподавателите и нередностите на последните избори”, заяви Марк Шорт, ръководител на кабинета на Пенс в изявление. „Вицепрезидентът приветства усилията на членовете на Камарата и Сената да използват правомощията, които имат по закона, за да повдигнат възражения и да представят доказателства пред Конгреса и американския народ на 6 януари.“

Неотдавнашното изявление на екипа на вицепрезидента Пенс беше посрещнато със скептицизъм, идващо само дни след като Пенс и  Нанси Пелоси (D-CA) поиска от назначения от Тръмп съдия да отхвърли съдебния иск на републиката Луи Гомерт (R-TX) което определя конституционните задължения на вицепрезидента, както съобщава National File.

В сряда вицепрезидентът Пенс ще председателства Конгреса, докато противоречията около сертифицирането на резултатите от избирателната колегия не бъдат изгладени.

Заедно със 140 републикански членове на Камарата на представителите, най-малко 12 сенатори, водени от Тед Круз и Джош Хоули, ще възразят срещу удостоверяването на фалшиви гласове в колегията на 6 януари .

Това може да доведе до условни избори в Камарата на представителите, на които отделни щати биха дали един глас за следващия президент. Президентът Тръмп вероятно би победил в такова състезание.

Тъй като президентът Доналд Тръмп е разочарован от това как вицепрезидентът Пенс „не се бори достатъчно усилено“ по въпроса за целостта на изборите, би трябвало да е интересно да видим как той реагира на усилията на републиканците да покажат с днешна дата, доказателствата за широко разпространени измами на избиратели през изборите от 2020 г.

Пенс наскоро отмени планираното си пътуване до Израел след съобщения, че републиканците ще се противопоставят на сертифицирането на измамни резултати от предизборните колегии на 6 януари, както съобщава National File.

Източник: nationalfile.com

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Вицепрезидентът Пенс споделя притесненията на милиони американци относно измамите с гласоподавателите и нередностите на последните избори – UFOBG.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!