Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Източник от ГЕРБ: Държанка на Васил Божков е записала голия Борисов! Премиерът превърнал резиденция „Бояна“ във вертеп

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Известна компаньонка, която е и бивша плеймейтка, е записала тайно голия Бойко Борисов в резиденцията му в „Бояна“. Същото момиче е било и много близко до хазартния бос Васил Божков, разкриха пред jilo.bg източници от ГЕРБ.

Според тях именно Черепа е откупил преди време скандалните снимки на Борисов и сега анонимно ги пуска във войната му с премиера.

Очаква се още много записи да изтекат в медиите, тъй като през леглото на Бойко са минали десетки леки жени в „Бояна“. И това е публична тайна както в ГЕРБ, така и за НСО.

Преди години друга известна плеймейтка – Светлана Василева, се хвалеше пред половин София, че е преспала с Борисов. В разказите си пред различни хора Светлана дори стигна дотам да разкрие брутално интимни подробности за премиера.

Като например как обожавал масаж на пръстите на краката му с език. След секс пък употребяваните кондоми директно слагал във фризера.

По времето, когато Гонзовица е била с Борисов, тя се водеше и гадже на зърнопроизводителя Иван Гочев, за когото се твърди, че има записани признания от нея как е спала с Бойко Борисов. И не само от нея.

През годините неведнъж се е говорило за сексуалните нагони на премиера и това не е изненада.

Бойко налетял и на 14-годишната тогава Сесил Каратанчева

През юли 2012 г. тенисистката Сесил Каратанчева обяви, че като 14-годишна през 2003 г. получавала ухажвания с есемеси от Борисов, тогава главен секретар на МВР. Каратанчева разкри, че й е било крайно неприятно и е усетила намеренията на Бойко като сексуален тормоз.

По същото време, когато свалял 14-годишната Сесил, наяве излязоха и други скандални разкрития за Борисов. В пловдивското БНР 18-годишна анонимна проститутка го омаскари през цяла България, че е сводник. По думите й главният секретар на МВР Борисов уреждал документи на жрици, за да бъдат изнасяни в чужбина.

„Във всеки град има по един главен – в Пловдив това са Цеко и Ванко 1. В София ген. Бойко Борисов ги държи тези работи, той е главният и обира само парите, а другите му вършат черната работа. Говорим за него и за бившия шеф на ВИС-2 Георги Илиев, те двамата са партия и държат всички тези клубове“, разкри проститутката.

Да не забравяме и скандалната любовница на премиера „Мис Бикини“ Борислава Йовчева, която днес живее в огромен палат в Барселона. Имотът, оценен на 1,7 млн. евро, е бил закупен от Борисов, вероятно с пари и злато от същото нощно шкафче в спалнята в „Бояна“, където премиерът бе сниман гол.

Докато бе главен секретар на МВР пък журналистки неведнъж пък са споделяли, че той е типичен мачо, който има мерак да спи с колкото се може повече жени.

Вече може да се говори за това в минало време. Възрастта и наднорменото тегло са снижили силно либидото и възможностите му. Може би затова сега му налага да посяга към платената любов…

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!