Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов се представи за жертва на рождения си ден Борисов – Само работил! Narod.bg опровергава комунистическите му истини: 2 телета, 5 агнета и 1 прасе за Вожда, два дни плюскане и пиене!

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Когато наближат избори, ме атакуват по един и същи начин с ментета и фалшиви записи, заяви премиерът Бойко Борисов.

Много се смях вчера – като ми казаха, че съм бил пиян. Единственият случай, в който се напих, е когато бях на 19 години. Единственият! В общежитието в Симеоново, първи курс, твърди Борисов.

Няма човек, който да може да дойде и да каже: Аз пих с Бойко, твърди премиерът.

На въпроса на журналист “Кой е казал, че сте пиян?” Борисов отговори: “Ами някакви идиоти сега, не ги знам. От идиоти – на идиота. Всеки ден. В началото ме жегваше, нервираше ме. Сега даже се забавлявам.”

Комунистически истини! Борисов само работил на рождения си ден? Narod.bg: 2 телета, 5 агнета и 1 прасе за Вожда, два дни плюскане и пиене!

Спасителят на нацията, Вожда на българския народ, е празнувал рождения си ден също като в приказките. Е, не съвсем, защото не ял и пил три дни, а само два и половина.

От свой източник от свитата на пожарникаря от Банкя, присъствал на скандалната пиянска вакханалия, Narod.bg научи, че  изританият от ДПС Бейзат Яхя се е погрижил за пищната софра на премиера и неговите гости.

2 телета, 5 агнета и едно прасе са били приготвени от Бейзат в стопанството на олигарха Валентин Златев „Палмира”. Яха лично занесъл „курбана” за здравето на Вожда в резиденция „Евсксиноград край Варна, където се вихрил купона за празника на Борисов.

Уморен от тежките софри и запои, Бойко решил да поразкърши снага и на път за София минал уж да инспектира строежа на магистрала „Хемус”.

Хем го давали по телевизията, хем отново показал на народа, си, че не спи, а работи денонощно за неговото благо и добруване.

Иначе засега Борисов се ослушва и мълчи за скандалния запис, който се върти от няколко дни в мрежата и стана достояние на цяла Европа. Близките му хора трескаво мислят варианти как да замажат резила от нечуваната простотия на премиера, който в записа нарича шефката на парламента от собствената си партия Цвета Караянчева „проста кърджалийска пу*ка” и обещава, че ще „прибЕрем 100-200 къщи за гости”.

Насладете се още веднъж на  цветущия речник на г-н Борисов ТУК, защото повече думи са излишни.  

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://otupor.com/

https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!