Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мутафчийски: „България е получила нота от НАТО за подготвяне на всички здравни военни заведения за втори удар от епидемия от коронавирус.

Мутафчийски: „България е получила нота от НАТО за подготвяне на всички здравни военни заведения за втори удар от епидемия от коронавирус. Вчера зам.-директор на СЗО каза не празнувайте, а се организирайте. В този дух е тази нота от Алианса – да се подготвят военните здравни формирования за следващ удар“, каза проф. Венцислав Мутафчийски.
Той заяви категорично, че няма да разкрие повече, защото информацията е класифицирана.“

Превеждам – ВМА усвои здрави кинти от дарения; беше предобре запасена с предпазни средства и резервни вентилации; задържа огромно количество тестове – над 90% от всички налични, затова другите болници имаха хроничен дефицит и бяха принудени да пращат пациентите си на платени лаборатории; успя да не приема тежко болни от коронавирус, освен няколко случая „наши хора“ и военни; напълниха отделението с безсимптомни, за да демонстрират липса на капацитет; сега се изнизват уж всичко е свършило и вече нямало нужда от тях, щото им секна другата далавера с тоя вирус, а простотията „много хора яко ще измрат“ стана класифицирана информация на НАТО. Формен мръсник.



И като си изрецитира числата, които само за него / б.р. Боко/ значат „успехи“, как точно се доказва, че корупцията, търговията с влияние, злоупотребата с власт, обществените поръчки без търг и конкурс, бюджет, който се харчи без да е гласуван от НС и т.н. са твърдения, като и на децата е ясно вече, как се случва всичко в държавата?

Георги Дренчев

Бележка на АФЕРА: Имали „нота от НАТО“… И кво, като имате „нота от НАТО“? За кокаина, амфетите и прането на кинти, пише ли в нотата на НАТО, за Хунтата, която управлява, питаме… Иначе тая „нота“ може да си я заврете, знаете къде…

http://afera.bg/

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!