Пратеният „съветник“ от Трамп не кефи правителството – гледа му в паницата на БЛАГОДЕНСТВИЕТО и СТАБИЛНОСТТА?

Елена Гунчева

Обслужващата ГМР пик-**** медия днес излезе със странна публикация, в която излива справедливият си гняв спрямо назначението на Джесика Ким в България. Безспорно, положението е пълен конфуз – в суверенна държава да изпратят прокурор, който да наблюдава за корупция, пране на пари и организана престъпност. Още повече, когато е ноторно известно, че те са в управляващите. Суверинитетът, накратко, кучета го яли! А самото идване на прокурор Джесика от Охайо показва какво мисли Тръмп за правителството на Борисов и за възможностите на Гешев.

ПИК-****** медия винаги изразява мнението на ГМР и гербопитеките. Явно ГМР не е в див възторг от пазвантина, който му пратиха. Естествено, не му стиска лично да го каже. Затуй пик-ливата медия изразява целокупното герберопитекско възмущение!

Както се вижда, ГМР не е изказал мнение и за ситуацията в Иран. Чак го съжалявам. Отпред – море, отзад -….Но пък не го съветвам тези дни да се оплаче на Путин и Ердоган…..

Снимка на Шести септември - страница на Елена Гунчева.

Елена Гунчева

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...