ОТНОВО ХОРЦЕ!

Народът български тръпне в очакване пред „вековната“ традиция мъжете да си натопят някои части в ледените води на реките и да тропат хора при нулеви температури. Ама голеееееми мъжкари! Много българско, ама много!

Много ще ме критикуват и още повече ще се възмутят. Но! Носията НЕ Е символ на българското. Най-големите и велики българи не са се развявали в носия, която е била типична за селата. Левски, Ботев, Бенковски, Раковски….всички те са ходили с европейски дрехи и са направили повече за България от тези, които приравняват България с един овчи калпак!

Някои на шега казват, че мъжете днес ще си потопят топките в ледената вода и това е голямо геройство. Ами, съжалявам, ама топки няма. Има показност и материал за следващите ракии в кръчмата, в която решават жизненоважните въпроси.

Ако вие, мъже, имахте топки, нямаше да оставите семействата си без вода в Перник, нямаше да оставите децата ви да гълтат отровният въздух от горените европейски боклуци, нямаше да оставите възрастните ви родители да мизерстват, нямаше да оставите Родината си да отива към края си. Нямаше да оставите шепа предатели да ни водят към катастрофа. Нямаше да се радвате на ГМР и да се фоткате с него, а щяхте да вземете сопите.

Съжалявам, аз днес мъже няма да видя. Защото да си мъж не е да си от този пол. А да имаш топки да се държиш като мъж, като българин, като човек. А вие се фоткайте в ледените води. Гордеете ли се със себе си? А след това вървете да си купите вода от магазина и да си платите сметките. Ако ви останат пари, пийте една ракия, та от овца да се почувствате лъв!

Елена Гунчева

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...