Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Невероятна версия: Кметът на Симитли и синът му депутата от ГЕРБ са се сбили с охраната на заведението в което са празнували нова година

30 минути след настъпването на новата година, в Симитли е възникнал масов бой в кафене. Според подадения до полицията сигнал в сбиването са участвали кметът на града – Апостол Апостолов (бивш футболен съдия, по прякор Поли) и синът му Стефан Апостолов (настоящ футболен съдия и депутат от ГЕРБ). След мелето 51-годишния С.Т. е с избити зъби и травма на долна челюст.

Скaндaлът e бил cъc coбcтвeникa нa cтрoитeлнaтa кoмпaния „Грома Холд“ (предишното ѝ име бе „Aгрoмaх“) Мeтoди Бaчeв. Изтoчницитe нa мeдиятa разказали, чe Бaчeв e хвърлял бoмбички oт зaвeдeниeтo cи в цeнтърa нa Cимитли, при изричнa кмeтcкa зaбрaнa зa изпoлзвaнe нa пирoтeхничecки cрeдcтвa. Кмeтът Aпocтoл Aпocтoлoв e бил нa плoщaдa и отишъл в заведението дa нaпрaви зaбeлeжкa. Бaчeв oбaчe e зaпoчнaл дa го ругae и пcувa и е станало cдърпвaнe.

Oт МВР потвърждават за cкaндaлa, но информацията им е, че сдърпването не е ескалирало в сбиване и няма ceриoзнo пocтрaдaл чoвeк. Агенция „Фокус“ пък твърди, че кметът Апостолов само е направил забележка на хора, хвърлящи пиратки, „като преди това е подал сигнал и на телефон 112 за случващото се“. Той бил подал жалба в Районно управление-Симитли, „като той и Стефан Апостолов са изразили готовност за пълно съдействие, за да може случаят да бъде изяснен напълно“, но не се съобщава за какво точно е жалбата.

А във „Фейсбук“ група, наречена „AнтиГEРБ“, е цитиран свидетел на случката, според когото кметът Апостолов е бил със сина си Стефан и още няколко човека и „са се правили на мъже“ на охраната на заведението на Бачев. Футболният рефер бил извадил депутататската си карта и заплашвал охранителите, че „дори и да ги убие на място, никой няма да му направи нищо“. Тогава Методи Бачев е слязъл и ударил кмета, а пострадалият в последвалото меле, който е откаран в болница, бил човек от антуража на Апостолов.

Пред bTV Бачев разказа, че кметът Апостолов е ударил сестра му, а синът-депутат пък е удрял него и го е душил, след което показа и видеозаписа от охранителните камери в заведението си. На тях действително се вижда, че и кметът и синът му участват в мелето. Самият Апостол Апостолов заявява пред телевизията: „Аз отнесох няколко шамара по стечение на обстоателствата, защото бях с ръце отзад“, а синът му твърди, че просто е отбранявал баща си.

Педофилите навлизат в политиката: “Става дума за завземане на властта”

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!