Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Разпищолилата се власт и мерките, които самата тя не спазва

Ивайло Мирчев:

Когато премиерът пак реши да се кара на хората по телевизора, да си спомни какъв айляк е при собствения му военен министър. Който иначе искаше да "затяга дисциплината" с връщане на наборната военна служба

Даниел Божилов:

Сбъркана територия сме. Разпищолилата се власт се чуди какви мерки да измисли за тормоз върху хората. Уж от загриженост. Но самата тя не ще и да чуе да ги спазва. Днес Каракачанката се разлял на пейката в градинката пред Народния театър да събере малко слънчеви лъчи и да си похортува с някаква дружка. Но за обикновения човек - полицейски терор, ако си позволи подобно нещо. То не, че от ВМРО са спазвали законите. Те винаги са се изживявали над закона и като ненаказуеми. Помним натряскания Джамбазки как се измъкна с глоба и учителката осъдена по бързата процедура.

Отделно Борисов се скъса да кръстосва БЕЗЦЕЛНО България да си прави евтин ПР, но опънали ми КПП-та на входовете и изходите на всички градове.

Та интересно тези при положение, че демонстративно газят собствените си мерки, как очакват от мен и от другите да ги спазваме?

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://liberta.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!