Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лека полека милиард след милиард, изчезват от пазвата на бедната българска държава

Ето така, лека полека милиард след милиард, изчезват от пазвата на бедната българска държава.

Българската банка за развитие, например, е държавна банка. Това означава, че управлява наши пари – на всички данъкоплатци. И ако тази банка печели – печели цял народ, ако загуби – губи пак цял народ. Затова се казва банка – дори да фалира, има кой да спечели и от това. Замислете се!

Когато една държава се управлява от престъпници интегрирани в държавната власт, това не се квалифицира експертно като дейност на организирана престъпна група, а като мафиотска организация. Много, много сложен организъм. В различни страни, този обществен тумор се изрязва по различен начин и е въпрос на крайна необходимост за спасение на държавата и гражданите. Засега / повече от 30 години/, съвсем преднамерено, депутатите от всички партии отказват да въведат този термин в българския наказателен закон, с почти налудничави аргументи. Досещате се защо. Досещате се сигурно и кой може да се възползва от този порок в закона и остава безнаказан завинаги. Завинаги свободен престъпник.

Има две неща за които мафията /разбирайте държавното управление/ не говори, именно защото големите пари обичат тишината. Това са производството, трафикът и търговия с наркотици и реалното състояние на българската банкова система.

Това са напълно забранени теми по които медиите се движат само по допирателната на окръжността. И до тук.

Големите финансови потоци, генерирани по престъпен начин се контролират и на международно ниво, но този контрол е прекалено условен. Българската мафия е добре позната извън територията на страната си и напълно непозната за собствения си народ!!! Тя е жив организъм, който се задвижва от конкретни фигури, повечето от които не живеят в страната. Държавата България е една логистична престъпна база, централен офис на тежка международна организирана престъпност.

И докато гражданите на тази страна, оскотяват прогресивно, потопени в невежество, бездуховност, нищета, бедност, болести и лични заблуди, няма как да си отговорим адекватно на нито един въпрос защо ни се случва нещо!!! А има такъв отговор за всичко!!! Светът се движи от логични процеси, не от хаос!!!
Западният свят.

Ив.Вазов

„…но смелост, братя, и с твърда вяра
вървете, дето дългът ви кара,
във братски подвиг вий дял вземете
и името ни, от срам спасете!
И скоро, знам аз, кат зрак небесни
святата правда ще пак да блесне,
ще се разкъсат интриги грозни,
ще се разкрият вси мрачни козни
и зли кроежи, и бедни чувства,
що гонят сляпо идея пуста,
и съд по-честен ще се направи
над тез, що днеска скръбта ги дави
и мълком слушат псувни гнуснави.“

Николай Марков

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!