Партиите няма да връщат надвзетите субсидии, заради “извънредното положение”… Ще получават нови, че са важни за обществото

Image result for Партиите няма да връщат надвзетите субсидии, заради “извънредното положение”… Ще получават нови, че са важни за обществото

От 1 април Заплатите на депутати, министри и зам.министри ще се увеличат въпреки факта, че страната ще е все още в извънредно положение!

Това става ясно от записаните текстове от комисията за приемане на закона за извънредното положение вчера, които текстове бяха приети след осем часови дебати.

В текстовете е записано също така, че фирмите с 25 000 лева месечен оборот средно през цялата 2018 година ще трябва да внесат данъка си печалба през тази година авансово в срок.

Ако не го направят ги грози глоба 5% върху дължимото към хазната!

Депутатите естествено не забравиха да добавят и текста, че партиите през цялата 2020 година няма да връщат надвзетите партийни субсидии, точно заради кризата и извънредното положение.

Източник: manimanibg.blogspot.com

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...