Българин от Милано пред Lupa.bg: 60-годишните не ги поглеждат в болниците!

Българин от Милано пред Lupa.bg: 60-годишните не ги поглеждат в болниците!

"Хората над 60 години не ги поглеждат. Много е страшно. Всички болници са пълни. Аз пътувам до работа, но с писмено разрешително. Съпругата и децата ми не излизат от дома ни. Дори и до магазина се ходи само с разрешително. Пазете се", заяви пред Lupa.bg българин, който живее над 15 години в Милано, Италия. 

Припомняме, че 175 души починаха от коронавируса в Италия само за последното денонощие. С тях броят на починалите от заболяването там достигна 1,809. Вчeра бе отчетен най-големият дневен ръст на броя на заразените с COVID-19 в Италия. С това общият брой на заразените в Италия вече е 24,747.

Вчера италианските здравни власти прогнозираха, че случаите ще продължат да нарастват значително въпреки драстичните мерки в страната. Те се аргументираха с безотговорното поведение на много граждани, които въпреки предупрежденията да няма масови струпвания на хора са отишли на плаж или на ски курорт или са се събирали по площади, по-специално след затварянето на училищата.

Източник/ци: https://lupa.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...