Властта се точи за голямо ЕВРО крадене! Борисов разпределя 1,36 млрд. евро от ЕС за коронавируса

Бойко-Борисов-Владислав-Горанов-1

Упоритите слухове, че истерията с коронавируса в България е напълно измислена от управляващите, за да приберат пари от ЕС или други световни финансови институции, започнаха да получават частично потвърждение.

Масовата психоза, създадена от правителството на Бойко Борисов през последната седмица, парализира страната чрез т. нар. „извънредно положение“. Според официална пропаганда, от китайската зараза починаха 74-годишен мъж и 62-годишната му съпруга, която имала сърдечни проблеми.

Вчера от Европейската комисия съобщиха, че България ще получи общо €812 милиона от обявената от ЕС сума за борба с коронавируса,

В петък Еврокомисията съобщи, че е готова да увеличи на €37 млрд. сумата за тази цел. Част от сумата ще бъде отпусната като ликвидност, а друга част – от съответния бюджет на ЕС. България ще получи съответно €122 млн. и €690 млн.

Освен това, страната ни все още не е усвоила €546 млн. по европейските структурни и инвестиционни фондове след обявяването на Инвестиционната инициатива за отговор на коронавируса.

Страните членки, на които са останали тези пари, ще ги използват срещу заразата, вместо както досега да ги връщат в хазната на Съюза. Така България ще разполага със сумата от €1,358 млрд. по това направление.

Парите от Европа са налице и сега започна мащабното им усвояване – както само ГЕРБ го умее. Със сигурност обаче тези пари няма да стигнат да нуждаещите се.

Мигюнз

mignews.info

Източник/ци: http://onovini.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...