Огнян Минчев: Ковид-19 може да е пуснат от китайската лаборатория в Ухан - случайно или неслучайно

Кой носи вината за това, че светът днес преживява подобно изпитание?

„Коронавирусът, който причинява понастоящем глобална пандемия е генетично модифициран - т.е., вирусът представлява специална разработка, биотехнология.

„Колко америкнски военни има в Ухан? Какво правят там - да не са яли прилепи на пазара?” 

Този въпрос задава политологът Огнян Минчев, предизвикан от мадийни публикации, в които американци и китайци се обвиняват взаимно, че са съпричастни към разпространението на убийствения вирус.

„Коронавирусът, който причинява понастоящем глобална пандемия е генетично модифициран - т.е., вирусът представлява специална разработка, биотехнология. 

Защо не се коментира този въпрос - кой, защо, с какви цели произвежда подобни чудовища?

Казват, че в Ухан се намира една от най-големите биоизследователски лаборатории в Китай, подчинена и на китайското Министерство на отбраната.

От тази гледна точка, кое е по-вероятно - вирусът да е пуснат от американски военни/шпиони, гастролиращи в Ухан, или да е пуснат от самата китайска лаборатория в града - случайно или неслучайно?”, пита политологът.

Според него обществото очаква отговори: „Кой носи вината за това, че светът днес преживява подобно изпитание? Кой е виновен за това, че умират хора? Кой ще плати икономическия срив, последващ пандемията? Риторични въпроси, въпроси без отговор, въпроси, които дори не се задават публично и настойчиво”.

Източник/ци: http://epicenter.bg/a

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...