Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Каракачанов: Докато съм министър, никой не може да нахлуе през границата (без паспорт?)

Вижте тарторите на паспортната мафия, която зарежда бежанците с паспорти за Европа!

.

Нелегалното преминаване на границата е престъпление. Ако не можем с дипломация да решим проблема, ще използваме сила. Това заяви министърът на отбраната Красимир Каракачанов.
Той определи позицията на премиера Борисов да се реши кризата с дипломация като правилна. В същото време обаче подчерта, че границата е неприкосновена и не може да бъде пресичана безнаказано. 

„За мен е най-важното, че Турция не допуска нелегалните мигранти да вървят към България. Преди да пратиш силата, трябва да правиш дипломация. Ако ние можем с дипломация да спрем потока, добре, ако не можем – ще използваме сила, всичката позволена от закона. Преминаването нелегално на границата е престъпление. Вижте Гърция - който мине граница, го съди дежурен съд и получава присъди между 2 и 3 години. Не може да искаш да нахлуеш в чужда държава, да хвърляш камъни по полицаите, да режеш граничното съоръжение и да останеш безнаказан“, отсече Каракачанов. 

Вицепремиерът увери още, че 400 военнослужещи са в готовност и могат да пристигнат на родната граница в рамките на 4-6 часа. 

“Няма да стреляме с картечница, но водни струи, шокови гранати, газови гранати, каквото използват и в Гърция. Не може някой да мисли, че може да нахлуе в България безнаказано поне докато аз съм министър“, закани се Каракачанов.

Каракачанов: „Навършват се 2 години и 10 месеца, откакто аз съм министър-председател” (ВИДЕО)

Вижте тарторите на паспортната мафия, която зарежда бежанците с паспорти за Европа!

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!