Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Боко го боляло за бежанците, но не го боли за 2 млн. бедни българи

Спомняте ли си онази приказка „Болен здрав носи“? Ето как я интерпретира нашия премиер -„Истински ме боли като гледам бежанците. Аз съм хуманен човек, като гледам по земята лежат жени и деца – ние трябва да направим много бързо – сряда – четвъртък да захраним Турция с пари, за да си ги поеме отново, да се грижи за тях и ние заедно с тях да се грижим, защото те не са длъжни и да успокоим хората“, обясни Борисов.

Оказва се, че Борисов никак не го боли за 2 милиона бедни българи, които бедстват по негова вина и по вина на крадливото му правителство.

Оказва се, че на Борисов не му дреме за стотици тежко болни български деца, за които ежедневно събираме пари и капачки, за да им дадем шанс за живот!

На Борисов със сигурност не му дреме, както и на неговите коалиционни партньори патриотари за мизерстващите български пенсионери, които той не е виждал как ровят по кофите за боклук за парче хляб, тъй като обикаля с министрите по магистралите, а там пенсионерите не могат да отидат!

Колко цинично съзнание трябва да има един премиер, за да изрече подобни думи, когато дори същите тези бежанци не желаят да дойдат в България, тъй като знаят, че ще гладуват в нея! А на нас какво ни остава, освен да пожелаем успешен алъш вериш на Борисов с неговия аратлик Ердоган.

„Бежанците” бият децата си, за да реват пред камерите (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

Ужас! Борисов смятал да приютява бежанци в България? – Документи

източник: https://otupor.com

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!