Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Има ли надежда? Журналистите, които вкараха в затвора зетя на краля на Испания, са тези, които в момента се занимават с Бойко

.

frognews.bg/

На снимката работници изнасят оборудването и стоката от магазина на Борислава Йовчева на една от най-скъпите търговски улици в Барселона, за който се твърди, че е платен с пари на Бойко Борисов.

И сега само за информация на Бойко Борисов и компанията му от крадливи политици в Герб искаме да обясним, че същите онези журналисти, които с разкритията си за далаверите на зетят на испанският крал го вкараха в затвора за дълго време, сега се занимават с прането на пари от страна на Бойко Борисов.

Така че, нека в Герб продължават да виждат дългата ръка на Путин, на комшията му по месторабота на Бойко и дори намесата на ретроградният Меркурий по твърдения на Алена.

Изнасят мебелите от затворения бутик на Борислава Йовчева в Барселона

Ако в България имаше телевизии, а не само пропагандни клоаки, в късните новини щяха да въртят това видео на Биволъ, което показва как днес изнасят мебелите от затворения бутик на Борислава Йовчева на пъпа на Барселона.

А до вчера магазина на скъпата марка Ермано Шервиньо си работеше нормално. Нищо, утре ще го гледаме по испанските телевизии, пише Атанас Чобанов.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net

frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!