Скоро всички ще са болни от РАК, благодарим Ви, ГЕРБ!

Image result for Скоро всички ще са болни от РАК, благодарим Ви, ГЕРБ!

Бойко, спаси България или ни уреди с последно мъчително причастие!

Бойко Борисов спаси България като превърна страната ни в токсична територия на която населението до 2040 година го дават да бъде болно от РАК, с около 89% отровен въздух и канцерогенен прах като добавим и раковите патогени, които се спускат от самолетите и мръсната вода, като добавим фалшивата храна в големите търговски вериги ние сами избрахме да умрем от рак.

В кой магазин можете да намерите един чист и полезен продукт, че то вече такива и в аптеките няма като всичко качествено се подменя и заминава за Европа, а тук за нас заместители или както е модерно да се казва „имитиращ продукт“. Контрол няма никъде нито в храните, нито във водите, нито на въздуха, никъде, нито и при лекарствата, а единственият контрол е в наркотиците като там се следи как децата да взимат от по-голяма отрова обаче.

Това е висш пилотаж – да оставиш хората без избор и да им обясняваш какъв голям избор имат. Къде има избор в политиката ли, в храните ли, в качеството на живот ли?

Мафията с белите престилки ще довърши пъкленият план за изтребление на този народ кротък и мълчалив, послушен и стенеш от болка, но така е „мързелът не морял“ казват! Мори и най-много ще умрат от него, защото ви мързи да свалите хунтата, а тя води война срещу вас и скоро ще я спечели, малко ни остава на всички!

Спокойно скъпи съотечественици, поне бързо ще се мре! Мая Манолова каза „Време е да изхвърлим Боклука“! Хора, време е да изхвърлим боклука от България и Мая Манолова заедно с движение „Изправи се“ всеки ден се бори на терен. Липсата на Демокрация е факт и ние трябва да се борим за правата ни, за чистият въздух и чистата вода, за чистата храна и за правото на нормалност, правото на живот.

Някой трябва да каже истината в тази истина, която ни убива. Хора превръщат страната ни от рай в АД като отровената земя ще ражда болести и мутация, отровената вода носи смърт, а въздухът без който не можем ще ни убива бавно с всяко вдишване.

Време е да изхвърлим боклука преди той да ни убие, време е да се изправим, но това става с гражданска позиция, а не с пасивна опозиция това става с действие и обществен натиск. Какво е вашето мнение или вече сте се предали без мнение, без позиция, без утре за вас и вашите деца?

blife.eu

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...