Фрог: Две чужди тайни служби скалъпили партенката с Наришкин и Божков

.
Васил Божков и Сергей Наришкин

Две чужди тайни служби скалъпили партенката, че шефът на външното разузнаване на Русия Сергей Наришкин е искал от властите в ОАЕ хазартния бос Васил Божков да бъде освободен от ареста.

Това съобщиха за Фрог нюз източници от ДАНС. Служителите от родното ФБР били наясно, че става въпрос за фалшива информация, както и че се касае за оперативна игра. Източниците ни обясниха, че едната от службите е на страна извън ЕС, но подкрепяна от Европа. 

За разпространение на невярната информация в родните медии бил използван човек до властта, поставен в зависимост от въпросната служба. Твърди се, че тя го държала с множество компрометиращи материали.

Източниците ни обясниха, че той често бил привикван в чужбина за инструктаж.  Въпросният властимащ демонстрирал пък самочувствие на родна земя, защото смятал, че зад гърба му стои чуждо разузнаване.

Сергей Наришкин съобщи официално, че при посещението си в ОАЕ  не е обсъждал освобождаването на българския бизнесмен Васил Божков. Въпреки това името на бизнесмена фигурира в доклад на бившата  Националната служба за сигурност, днес ДАНС като човек, особено близък до Русия.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...