Няма край: Композиция от 30 вагона с английски боклук на гара Мездра

Снимки на вагони с боклук са публикувани във Фейсбук от тях става ясно,, че на гара Мездра е забелязана композиция от 30 вагона, превозваща бали с боклук.

След направената проверка, стана ясно, че композицията стои от четвъртък вечерта, и тази вечер трябва да замине за завода в Бели извор.

От Циментовия завод “Холсим” потвърдиха информацията, че това е втората пратка за унищожаване на боклук, която пристига от Англия.
Във връзка със зачестилите случаи на нерегламентирано превозване на отпадъци от Италия, тревогата у гражданите нараства. В случая обаче става въпрос за съвсем изряден подател и съответно получател, а именно – циментовият завод в село Бели извор.

От пресслужбата на завода бе потвърдено, че наистина въпросната композиция е предназначена за изгаряне в пещите на “Холсим”.

Това е единственият завод на територията на област Враца, който има пълен комплект разрешителни за изгаряне на отпадъци. От завода увериха, че и двете пратки са минали през щателна проверка. Веднъж в пристанище Варна, и втори път от Регионалната инспекция по околната среда и водите във Враца.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...