Западните медии: Путин стана последният борец за истината

В космоса се сблъскали американски и руски спътник. Американците лъжат, че техният не бил шпионски, а руснаците лъжат, че техният не бил управляем!

/Поглед.инфо/ Руският президент Владимир Путин вече е мразен от световната общност, защото по време на глобалната информационна война, която стана част от живота, той прие правилата на играта и побеждава упоритите пропагандисти на Запада в тази борба. Въпросът е, готов ли е ЕС за „постпутински“ свят? Това написа анализаторът Теодор Зима на страниците на белгийското издание Modern Diplomacy, което някои експерти наричат ​​„платформата за сложни въпроси“.

Отделни "истини" на Путин и западняци

Според автора всеки ден информационната емисия се изпълва с безкрайна поредица пропагандни глупости, подобни на мрачен поток провокации, лишени от логическа връзка и предназначени да служат на една цел - да свържат без видима причина темите за Втората световна война, нацистките престъпления, СССР и Сталин с Путин. И всичко това е обвързано с още по-голяма лудост към конституционната реформа в Русия!

Явна лъжа, още по-цинична, че фактите са открито фалшифицирани

- възмущава се авторът.

Той подчертава, че историята не може да бъде фалшифицирана - събития вече са се състояли. Но никой няма да забрани да ги тълкуват, както и да ги изкривяват. Това явление се нарича „хуманитарно насилие” - ясен знак за настоящето.

Единственият, който защити истината, паметта, историята и значенията е Путин. Той има в арсенала си разсекретени стари архиви с оригинали на документи и протоколи, телеграми, включително заловени немски.

Напускането на Путин и разпадането на ЕС

Изданието се чуди дали светът и Европа са готови Путин да напусне политическия Олимп. Дали неговата така желана оставка ще се превърне в срив на всички споразумения, глобална нестабилност и масова миграция?

Г-н Зима призовава за известно време да се откажат от наивните и по детски академични „прогнози“ на американската геополитика, които вярват, че оттеглянето на Путин и Русия като цяло от световната карта ще се отрази „положително“ на цялата планета. Това не е така, подчертава авторът.

Ще има срив и нарушаване на всички споразумения, едностранно нарушение на международното право от държави, които считат себе си за хегемони, ще надхвърли дори сегашния мащаб. А „миграцията“ на ислямистите и терористите ще завладее просперираща Европа. Красивата мечта за единен Съюз ще приключи

- обобщава мрачната картина Зима.

И само Путин стои на пътя на всички тези беди и нещастия с неговата наистина руска наивна борба за истина, старомодна прищявка и желание за възстановяване на справедливостта.

Така че борбата на лидера на Кремъл за истинска история е борба за всеки един. За общо бъдеще за цялото човечество. И ако Европа се интересува от истината, както винаги е била, тогава е необходимо той да остане последният борец за истината.

Превод: Поглед.инфо

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://pogled.info/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...