ЗА СМЯХ! НАП взима 170 лева от сина на Ветко и Маринела

Националната агенция по приходите (НАП) стана за смях. данъчните ще вземат „колосалната сума” от 170 лева от сина на окошареното семейство Ветко и Маринела Арабаджиеви - Владимир. Наследникът на хотелиерската фамилия всъщност е търсен за 28 459,66 лв., но данъчните ще успеят да „източат” от милионера едва 170,09 лв.

За да е пълен смехът, данъчните претендират и за лихва върху данъците на стойност 11 381,56 лв., но ще трябва да подвият опашка с мижавите 68 лева и две стотинки. Парадоксът с елементи на трагикомедия дойде от решение на Пловдивския административен съд, което обаче може да се обжалва пред Върховния административен.

39-годишният Владимир с баща си Ветко, който е в ареста за пране на пари

Данъците са изскочили от ревизия на Владимир Арабаджиев за периода януари 2014 - декември 2017-а. Тя е назначена след повдигането на обвинения срещу родителите му Ветко и Маринела за пране на пари - през септември 2018 г. Финансовата проверка приключила през април 2019-а и е открила несъответствие между разходите и приходите на милионерския наследник за 284 596,59 лв.

За НАП тази сума не 39-годишния пловдивчанин, един от добрите пилоти във „Формула Мастър” в тима на „Джей Ди Моторспорт“, е „доход от друг източник” и затова данъчните си търсят 10 процента налог върху 285 000 лева. Засега обаче приходната агенция удря на камък, надеждите са ВАС да въздаде справедливост.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/n

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...