Анонимните: Коронавирусът трябва да убие 65 милиона!

Огромен скандал, свързан с коронавируса, разтърси света! Поредното доказателство, че важни инстутиции и цели правителства са били предупредени за епидемията, е било блокирано и премахнато от интернет. Още през октомври 2019 година правителството на САЩ било предупредено, че се задава нещо страшно, от Здравния център „Джонс Хопкинс“ - един от най-уважаваните отвъд Океана.

Също така статия на сайта на неформалната група Анонимните, които нашумяха преди няколко години с хакерски атаки срещу организации и правителства, е била блокирана и изтрита, след като и комнютърните спецове също алармирали за задаващата се вълна от коронавируса!

Изследвания в центъра „Джонс Хопкинс“ показали, че се готви нещо нечувано - вирус между чума в ранните векове и испанския грип в началото на XIX век, които са убили милиони. Докладът, наречен „Събитие 201“, бил изпратен в Белия дом, предупреждавайки за огнището на коронавирус в Китай. 

Прогнозата била, че епидемията от nCoV-2019 ще убие 65 милиона души! В центъра „Хопкинс“ направили опит, включващ макет на нов коронавирус - данните, които са използвани за моделиране на потенциалното въздействие на този вирус. Учените са дали и математически модели за защита на населението и предотвратяване на епидемията. 

Двете основни концепции на математическото моделиране на инфекциозните заболявания - основният репродуктивен брой и времето на поколение - позволяват по-добро разбиране на хода на епидемия. Моделни проучвания, базирани на минали епидемии от грип, показват, че покачването на кривата на епидемията може да се забави в началото на процеса, като се изолират болни хора и се дават профилактични лекарства.

По-късно в хода на епидемията ограничаването на броя на контактите (например чрез затваряне на училища и детски градини) може да смекчи епидемията, но ще има само ограничен ефект върху общия брой на хората, които се заразят с болестта.

„Математическото моделиране е ценен инструмент за разбиране на динамиката на епидемия и за планиране и оценка на интервенциите“, обяснили специалистите.

В същото време Анонимните също предупредили за задаващата се епидеция от коронавируса, след като достигнали до информации по свои канали. В своята статия хакерите предсказали надълго и нашироко какво се очаква, но явно по-силни от тях - правителството на САЩ, преценили, че тази информация може само да докара психоза сред населението. Затова и била изтрита от интернет.

В последствие се оказа, че по темата не се разрешава да се пише много, а само се фиксират данните за заразените и смъртните случаи, които със сигурност са вече много повече от обявените официално.

ОЩЕ за КОРОНАВИРУСА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/n

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...