Плевнелиев: Качеството на живот не спира да се покачва, защо лъже Радев, че сме зле

Не сме обсъждали в групата идеята за импийчмънт на президента Румен Радев. Ще изчакаме да видим какво ще реши Конституционния съд.

В чисто политически план ние сме обявили импийчмънт на президента още преди 3 години. Това каза в сутрешния блок на БТВ Росен Плевнеелиев, който коментира обръщението на президента Радев, с което той сне доверието си от кабинета „Борисов 3“.

„Речта му бе призив за сваляне на правителството. Той обяви война. Не може да говори за разпад на държавата. Това са внушение, които не отговарят на истината.

Качеството на живот се повишава, не толкова бързо, колкото на всички ни се иска, но се повишава. Ние с Румен Радев не сме провели една нормална среща, на която да има диалог.

Аз лично съм търсила среща с президента, но такава ми бе отказана. Как да говоря после за доверие?

За мен президентът изпада в шизофренно състояние. Ето вчера имаше среща с японска делегация и обясняваше колко добре се развиват нещата в България. На следващата среща обаче ще обяви, че държавата е в разпад“, даде пример той.

„В речта си той направи още няколко внушения, които нямат нищо общо с истината. Той говори за реформа във валутния борд заради влизането ни в чакалнята на Еврозоната.

Това е квалификация, която е подвеждаща. Някой е подвел президента, защото ясно и категорично заявихме, че няма да има реформа на валутния борд. Решението на Народното събрание е равно на закон. Ние решихме, че влизането в еврозоната ще стане само при курс от 1.95583 лева за евро“, категоричен бе бившият президент.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...