Британец сензационно: Излекувах коронавируса с уиски!

Първият британец, който се зарази с коронавирус, твърди, че го е излекувал с уиски и мед. Конър Рийд, прекарал две седмици в болница, след като преди два месеца открили, че е заразен със смъртоносния вирус.

25-годишният мъж се преместил да живее в китайския град Ухан, който бе определен за огнище на болестта, за да преподава английски.

Малко след това Конър започнал да се оплаква от затруднено дишане и лоша кашлица. Той се изплашил, че вече е на прага на смъртта и започнал да се лекува с традиционната за страната си напитка – греяно уиски, смесено с мед.

Младият мъж споделя пред репортер на „Сън”:

„Ужасих се, когато ми казаха, че съм се заразил с този вирус. Мислех, че ще умра, но успях да го победя. Използвах инхалатор, който ми помогна за кашлицата и пих много греяно уиски с мед. Това си е старомодно лекарство, но явно свърши работа. Отказах да пия антибиотиците, които лекарите ми предписаха, защото не исках да приемам никакви лекарства”.

Англичанинът добавя, че в момента Ухан прилича на призрачен град. „Ако някой излезе навън без маска на лицето, полицията ще го арестува”, допълва той.

Превод от в. „Сън”

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Научете за преследването на Фалун Гонг от комунистическата партия

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...

Събития+      Открития+      Фалун Гонг      Китай      Наследство