Иван Иванов: ГЕРБ паднаха в капана, който бяха заложили на Радев

"ГЕРБ попаднаха в капана, който сами бяха заложили за президента Радев. По принцип този импийчмънт беше невъзможен да се случи и те видяха заплаха за самите себе си, ако предприемат такива действия". Това каза Иван Иванов, народен представител от ПГ "БСП за България", пред НТВ. 

Според него войната между институциите се разпалва от ГЕРБ - именно те са атакували президента след неговата реч.

"Виждаме протести почти всеки ден, които са в резултат от кризи, причинени от това управление - проблеми с водата, въздуха, отпадъците, сега се заговори отново и за корупция. Когато ние иницииарахме първия вот на недоверие заради корупцията, тогава управляващите казаха, че няма такова нещо. Сега американците им казаха, че има. Всички тези неща нагнетяват обществените напрежения и в крайна сметка се стига до тези протести", каза още народният представител от левицата.

Според него е лоша атестация към българските власти това, че получаваме информация за сериозен случай на корупция в страната от държавния секретар на САЩ. "Трети ден институциите се чудят какво точно се случва и в крайна сметка правосъдният министър иска оставката на съдията без да е ясно защо. Управляващите дължат отговор на обществото - в какво е обвинен този съдия, само той ли е, има ли и други замесени. Вместо това сме свидетели на поредното гасене на пожари", коментира още Иван Иванов. По неговите думи управляващите трябва да махнат розовите очила и да разберат, че държавата има сериозен проблем с корупцията и да се задействат, а не да чакат да информация отвъд Океана.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...