Борисов за Радев: Той не ни е избирал! Как ще свали доверие от нещо, което няма?!

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.

Той не ни е избирал? Как ще свали доверие от нещо, което няма! Какво да направя?! Да отида да ревна отпред - моля ти се, довери ми се!

Така премиерът Бойко Борисов коментира думите на президента Румен Радев, който сне политическото си доверие от правителството.

Изпуснал си е нервите, заяви Борисов. И допълни, че "по никакви теми не сме работили заедно, че да търсим подкрепата си."

Премиерът предположи, че изявлението на Радев може да е анонс, че ще прави своя партия. Запитан ще участва ли в консултативните съвети при президента, Борисов каза: "Той няма да ни кани! То не може - днес сваляш доверие, а утре ни каниш да си говорим, че икономиката на страната върви добре."

И се обърна към медиите: "Хабите ми енергията, по никакъв начин не ме интересува! Вие като някакви мисирки тичате - ту-ту-ту. Какво ме гоните?!" После се извини на журналистите.

"Никога не съм казвал, че ще се кандидатирам за президент! Изкарвам си мандата и ще се занимавам с партията", каза още Борисов.

Бойко Борисов спря пред медиите по време на инспекция на новия водопровод край Мало Бучино, който трябва да доведе вода за Перник.

Журналистите попитаха Борисов и за мнение по отношение на думите на американския посланик Херо Мустафа. Сутринта, че заяви, че до дни ще бъде обявено името на българин, който няма да получи достъп до САЩ, заради корупция. Борисов каза, че не знае за кого става дума.

Това е пряка намеса в независимостта на властите, заяви още премиерът Борисов.

Откъде - накъде ще се коментира така правителство, спечелило доверието. Той е на настроение малко, заради проблемите, които има с прокуратурата, смята министър-председателят.

Борисов посочи, че днес сутринта е подписал писмо от президента, с което искал министър Караниколов да присъства на събитие.

Борисов припомни свои думи от декември, когато е казал, че Радев за него повече не е президент като обединител, защото разединява нацията.

Той говори това, което БСП и ДПС говорят, повтори думите си от края на м.г. той.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...