Плевнелиев: Въпросът е дали прокуратурата ще стигне до всички, които не спазват закона – Без да ме пипат мене?

.
Росен Плевнелиев

За мен проблемът е само един – след като прокуратурата може да стигне до президента, когато има съмнение, че е нарушил закона, както и до най-богатия мъж, когато има съмнение, че е нарушил закона, това е добре, защото никой вече не е имунизиран. Въпросът е дали прокуратурата ще стигне до всички, които не спазват закона.
Това каза президентът Росен Плевнелиев по НТВ. Както е известно той не пропуска възможност да атакува сегашния държавен глава Румен Радев.

Плевнелиев смята, че е добре щом прокуратурата може да стигне до президента или до най-богатия мъж, ако има данни за престъпления. Така се показва, че няма недосегаеми. Плевнелиев изказа очакванията си акциите на прокуратурата да са подплътени със сериозни доказателства. 

"Сумите са потресаващи. Добрата новина е, че се действа, дори и късно. Самата заявка на прокуратурата, има нужда от нашата подкрепа. Не е ясно по какъв начин са събирани таксите, кой депутат е лобирал за това. Институциите е трябвало да имат оценка на риска, ако е имало възможност чрез хазарт или наркотици, или незаконна търговия с оръжие, да се генерират огромно количество пари в сивия сектор, държавата трябва да бъде изключително фокусирана и да действа денонощно. В други сектори, където рискът не е толкова голям, трябва да се действа по друг начин ”, смята още Плевнелиев.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...