Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Ненчев: Ако трябва да избирам между един неработещ парламент и този президент, бих избрал парламента – защото може да се усвоява ударно?

.

Николай Ненчев

Безспорен факт е, че има данни да не се съдейства на проверяващите органи. Този казус не е държавна измяна. Освен ако г-жа Радева не е била агент на чуждо разузнаване и Радев е знаел това. Всеки студент знае какво е държавна измяна. Това каза Николай Ненчев по БТВ по повод разгласените разговори с президента и шефа на ВВС Цанко Стойков.

Няма резултат от скандала. Аз се сещам за онзи скандал с руския шпионаж и Николай Малинов. Президентът излезе и каза, че не разполага с подобна информация. Ако президентът не е бил уведомен от службите, това е много опасно. Може да има друго обвинение към президента с държавна измяна. Нещо свързано с хипотезите, свързани с този казус. Държавна измяна е когато президентът се постави в услуга на чужда държава. 

Проверки за г-жа Радева са направени многократно. В законът има хипотеза, която казва, че ако няма подходящо лице, може да са назначи цивилно лице. Проблемът не е законен, а морален. Проблемът е, че се прави опит да се укрие информация. Той разговоря с ген. Цанко Стойков, който много уважавах. Ако трябва да избирам между един неработещ парламент и този президент, бих избрал парламента. 

С Румен Радев се разделихме не много добре. Той стана кандидат на политическата партия, която гласува против модернизацията на българската армия. Този президент е свързан с поредица лъжи. Ако се стигне до служебно правителство, ще се стигне до криза, която може да продължи 6 месеца.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!