Николай Ненчев: Ако трябва да избирам между един неработещ парламент и този президент, бих избрал парламента – защото може да се усвоява ударно?

.

Николай Ненчев

Безспорен факт е, че има данни да не се съдейства на проверяващите органи. Този казус не е държавна измяна. Освен ако г-жа Радева не е била агент на чуждо разузнаване и Радев е знаел това. Всеки студент знае какво е държавна измяна. Това каза Николай Ненчев по БТВ по повод разгласените разговори с президента и шефа на ВВС Цанко Стойков.

Няма резултат от скандала. Аз се сещам за онзи скандал с руския шпионаж и Николай Малинов. Президентът излезе и каза, че не разполага с подобна информация. Ако президентът не е бил уведомен от службите, това е много опасно. Може да има друго обвинение към президента с държавна измяна. Нещо свързано с хипотезите, свързани с този казус. Държавна измяна е когато президентът се постави в услуга на чужда държава. 

Проверки за г-жа Радева са направени многократно. В законът има хипотеза, която казва, че ако няма подходящо лице, може да са назначи цивилно лице. Проблемът не е законен, а морален. Проблемът е, че се прави опит да се укрие информация. Той разговоря с ген. Цанко Стойков, който много уважавах. Ако трябва да избирам между един неработещ парламент и този президент, бих избрал парламента. 

С Румен Радев се разделихме не много добре. Той стана кандидат на политическата партия, която гласува против модернизацията на българската армия. Този президент е свързан с поредица лъжи. Ако се стигне до служебно правителство, ще се стигне до криза, която може да продължи 6 месеца.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...