Не можеш да убиеш всички, не можеш да ограбиш всички, но можеш да си презиран от всички

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.

Дните на Борисов са преброени и той го знае затова и бързат да грабят и щавят след КТБ дузина мастити бизнесмени и сега Васил Божков. Бързат за къде и за кога, бързат, ако самите те не знаеха, че дните им са преброени и щавят като за последно. Присъдата си я разписа сам Бойко когато застана на пътя на Русия, когато продаде интересите и на САЩ и Европа спрямо ислямската инвазия на която ордите преминаха през Българската граница по пътят им към Европа.

Подписа я когато изневери на Ердоган. Подписа я когато изневери на мафията и предаде своите по арестите. Подписа я още отдавна когато подложи Сретен Йосич. Предателят си остава предател за цял живот, но мафията не прощава на предатели. Вече никой не иска да работи с Бойко Борисов. Сега с Боклука излъга и италианската мафия.

С заграбените активи на ВИВАКОМ и нереализираният „Южен поток“ си спечели омразата и на Руската мафия. Страхът на Борисов, че всяка глътка въздух може да му бъде последна е основателен. Борисов има само врагове като добавим и кръгът КАПИТАЛ и Цветан Василев, който също търси мъст и всички индикации сочат, че дните на Борисов са преброени. Не можеш да убиеш всички, не можеш да ограбиш всички, но можеш да си презиран от всички.

Парите са преходни, но отмъщението няма срок на годност и все някога ще го застигнат клетвите, омразата и назиданието. Истината е, че Борисов погази всички закони и конституцията, но погази и законите на омертата, погази неписаните закони на мафията, а тя не прощава. Когато си заобграден само от врагове и предатели краят ти е близо. Когато толкова много международни мафии те искат мъртъв въпрос на време е все някой да успее. Няма сила на света, която да спаси Бойко Борисов от предначертаното, а той сам чертаеше съдбите на народът си и преразпределяше порциите във властта.

Алчност – тя погубва всеки и скоро, ама много скоро ще бъдем свидетели на краят на един диктатор, на краят на епоха. Дните на Борисов са преброени и това не е фалшива новина!

http://blife.eu/дните-на-борисов-са-преброени-2/

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...