Война на пурите? Изземват колекцията на Васил Божков – Нямало да му трябва вече?

Във войната между Васил Божков и властта вече няма място за крачка назад. Lupa.bg научи, че изземват прословутите антични колекции на Васил Божков.

Наш изключително достоверен източник ни съобщи, че още преди няколко седмици в ГДБОП са получили зелена светлина да разследват схемите за придобитите от крупния бизнесмен антики.

„Това е много показателно за размера на конфронтацията, защото досега никой не закачаше Божков за антиките”, коментираха наблюдатели на сагата с Божков, която се разиграва през последните седмици.

Хора от обкръжението на Васил Божков обаче са категорични, че от ГДБОП трудно могат да открият каквито и да било нередности около антиките на бизнесмена.

„Той може да докаже собствеността на всяка една от тях, защото не е глупав и е предвидил подобен ход”, беше коментарът на запознати.

Междувременно народни представители довериха пред Lupa. bg, че античната колекция на Васил Божков възлиза на 1 млрд. лв.

„Той слага в малкия си джоб всички европейски и дори световни музеи за този исторически период, който е хванал”, споделиха депутати. 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Научете за преследването на Фалун Гонг от комунистическата партия

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...

Събития+      Открития+      Фалун Гонг      Китай      Наследство