Война на пурите? Изземват колекцията на Васил Божков – Нямало да му трябва вече?

Във войната между Васил Божков и властта вече няма място за крачка назад. Lupa.bg научи, че изземват прословутите антични колекции на Васил Божков.

Наш изключително достоверен източник ни съобщи, че още преди няколко седмици в ГДБОП са получили зелена светлина да разследват схемите за придобитите от крупния бизнесмен антики.

„Това е много показателно за размера на конфронтацията, защото досега никой не закачаше Божков за антиките”, коментираха наблюдатели на сагата с Божков, която се разиграва през последните седмици.

Хора от обкръжението на Васил Божков обаче са категорични, че от ГДБОП трудно могат да открият каквито и да било нередности около антиките на бизнесмена.

„Той може да докаже собствеността на всяка една от тях, защото не е глупав и е предвидил подобен ход”, беше коментарът на запознати.

Междувременно народни представители довериха пред Lupa. bg, че античната колекция на Васил Божков възлиза на 1 млрд. лв.

„Той слага в малкия си джоб всички европейски и дори световни музеи за този исторически период, който е хванал”, споделиха депутати. 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...