Faktor.bg: Путинофил зове на бунт, прави се на Бенковски, ще сваля (любимото ви?) правителството

Имитаторът на Бенковски

Имитаторът на Бенковски

Путинофилът Костадин Костадинов от маргиналната проруска партия „Възраждане” зове от фейсбук на бунт и саморазправа. Битият от Веселин Марешки варненски политикант се представя като новия Бенковски, кани се днес да свали правителството. Ето призива му във фейсбук:

"Ставайте робове, аз не ща ярем!" Помните ли тези думи? Изрича ги Бенковски пред панагюрците на 20 април 1876 г. и така запалва огъня на бунта в душите на българите.

Днес в 12 ч. аз още стотици и хиляди като мен ще отидем пред едно от българските министерства, за да вземем оставката на престъпното правителство.

Заради горите, заради водите, заради въздуха, заради златото, заради децата, заради миналото, заради бъдещето, заради свободата, заради справедливостта, заради всичко, което поробителите ни отнеха, днес ще кажем и ще поискаме ОСТАВКА, СЪД, КОНФИСКАЦИЯ, ЗАТВОР за престъпниците от управляващия режим!

Смятате ли, че още можете да търпите? И докога?
Ставайте робове, аз не ща ярем!”

Костадинов, известен в социалните мрежи и като Копейкин преди две години щеше пак да свали власта с БСП и Корнелия Нинова. Има съмнения, че сега отново го ползват като политическо оръжие на "Позитано". Той и хората му често попадат и в пропрезидентските агитки. Представящият се за лидер на „Възраждане” е върл противник на ЕС, НАТО и западните ценности, които иска да подмени с евразийски.

kostadinov_fese_1_.jpg

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://faktor.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...