Става страшно ИНТЕРЕСНО! Божков е при Сретан Йосич. идва си с документи, в които ясно е показано къде и как е получавал пари от мафията Борисов

Васил Божков не е в България, това съобщи самият той по повод пусната от медиите на Пеевски и ГЕРБ информация, че е бил предупреден за акцията и е избягал от страната. Божков обаче не каза къде е, но обясни също така, че ако прокуратурата го търсят наистина, ще се яви където и да е, само след няколко часа, като се върне в България.

Къде всъщност е Божков се питат много хора, докато държавата буквално му взема бизнеса под предтекст, че лотарии вече ще се организират само от държавата.

Божков е при Сретан Йосич и в момента двамата подготвят множество документи с които да покажат не само на цяла България, но и на целият свят, че Бойко Борисов като главен секретар на МВР е получавал пари от мафията и ги е криел в различни чужди държави.

Няма прошка са се заканвали и двамата и са обещали, че това за Борисов и разкритията срещу него ще е само началото.

Според източници от Сърбия Йоца Амстердама след излизането си от холандски затвор, където беше пратен именно от Борисов, който е трябвало да го укрива в София, е посветил себе си на отмъщението, като е наел над 100 човека да следят всяко действие на Борисов и всичките пари, които укрива в Катар, Ливан, Египет и още няколко държави.

Схемата е ясна: Горанов се готви за премиер, а Борисов за президент

Бащата на валутния борд Стив Ханке предупреди: Бойко Борисов ФАЛИРА България!

Д-р Николай Михайлов за атаката срещу Радев: Това е противоконституционен разгул! Зъл театър!

Бащата на валутния борд проф. Стив Ханке предупреди: Брюксел ви натиска за еврото, за да отмъкне валутните резерви на България

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_703.html

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...