От записите става ясно, че президентът Радев се държи безупречно, няма никакво нарушение, камо ли престъпление

От записите става ясно, че президентът Радев се държи безупречно, няма никакво нарушение, камо ли престъпление, но това няма да има значение за медийната експлоатация на този казус. Няма да се стигне до процедура по отстраняване, но ще го калят – това е част от предизборната кампания за президентските избори през 2021 г., която вече започна.

Понеже поръчителите и изпълнителите срещу президента действат примитивно, това може да се обърне срещу тях. И, между другото, тези записи нямат нищо общо със записите за Мишо Бирата, от които си личи състав на пресъпление.

При Радев става дума за медийно раздухване на несъществуващ проблем. Обратното на Мишо Бирата – там имаше проблем по същество, но бе заглушен от медиите. Сега ще бъде добре около Радев да се формира мощен фронт от подкрепа, която да прерастне в нещо по-организирано и структурирано. Това несправедливо и кално обвинение срещу него може да се използва за нова мобилизация.

Явор Дачков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...