Фейсбук „завря“ от възмущение към прокуратурата на Иван Гешев

.
Иван Гешев

Социалните мрежи буквално ”завряха” от възмущение, след като стана ясно, че главният прокрор Иван Гешев атакува президента Румен Раев заради съпругата му. Ето и няколко мнения по темата:

Петър Ташков:

"Значи Бойко Борисов, склоняващ шефа на митниците да наруши закона в случая "Мишо Бирата" е НЕВИНЕН, Бойко Борисов, получаващ нерегламентирано и в дома си в Банкя информация от градския прокурор на София по разследване на негов министър е НЕВИНЕН, но президента Радев е ВИНОВЕН за това, че са го информирали за запитване от прокуратурата относно трудовите взаимоотношения на съпругата му, абсолютно ЗАКОННИ между другото!?!?!?!"

Юристът Емил Георгиев

"Не е лошо да си главен прокурор - раздаваш медийно (досъдебно) правосъдие, чат-пат печелиш дела в спеца и мечтаеш за правила като в „Съдебен спор“. До тебе Пеевски, отгоре - сараите, а накрая сметката винаги плащат други."

Юристът Стела Николова:

„Само се чудя как Гешев положи клетва да спазва Конституцията като не я разбира?“

„Не знаех, че да назначиш на работа бъдещата си жена е държавна измяна.Отиде половината население по тоя член, Гешев!Някой много иска да направи президента Радев национален герой и да му осигури втори мандат.Мислех, че Бойко иска да седне до Ердоган вече с националния ни флаг до него!“

Анализаторът Илиян Василев:

„Както и предполагах - за никаква държавна измяна не става реч. Но Гешев само загравя. Мизерна е душевността му. Той е слуга по дух, наведен човек, и поради това много агресивен. Като хрътка.Преди време, още когато хората не го познаваха, тези номера минаваха. Сега е нещастник.“

Адвокат Николай Хаджигенов:

„Пичове, всеки път когато си помислите какви страшни дебили са управляващите, ведно с мвр-то им и проКУРатурата им, се замислете, не дали сте прави, а дали ние не сме, точно толкова дебилни?Защо ли?Казвам веднага.През последните две години цапардосаха по възможно най-свинския начин, една гора народ, за които никой няма да пролее не сълза, дори плюнка, баси.Цветан Василев, Банев, Арабджиев, Стайков, Божков, Ганчев. Покрай тях, снимаха филма Иванчева и още някои с превантивна цел.Иначе казано, атакуват хора на които има много какво да се вземе, пречка са и на никой не му дреме за тях.Същото е и сега с Радев."Шофьор" на фърчилет със зелени чорапи.Демек, никой не го харесва особено, дори бсп-те.Да де, ма ако чуете записите от СРС-та (майната и на презумпцията за невиновност, гешеff няма откъде да знае, че и тя е в Конституцията, щото не е питал КС) ще установите, че службите, разбирай правителството подслушват действащия президент!Аферата Уотъргейт, пасти ще яде.Ма, тва в САЩ.Тука са важни ония четири неща (три са, ма последното два пъти) само и тва е.Не, ли?“

Журналистката Анна Заркова:

„Леле, мале. Научих, че двама професори, две професорки и трима доктори на науките, които имат собствени институти, все още не са успели да се изкажат относно неясното положение на президента Радев. А мръкна вече и телевизиите след малко затварят. Е сега вече го закъсахме яко!“.

Пиар експертът Весислава Танчева:

Мисля, че вече е време за скубанье с подфърганье!Щом ще бой по Радева и имотите й, сега очаквам мъжът й да се сдобие с топки и да пита какво стана с "жената до Гешев" Детелина Ханчева и нейните имоти, напазарувани на приятелски цени от Ваклин.Оня Ваклин, да, свидетелят по делото "Инанчева", който някога бил съдружник на Кръковски - най-добрият приятел от детството на Гешев.Да, прокуратурата действа като политически фактор, но даже и аз не можех да допусна, че ще смъкнат политиката на ниво "тетки по жилетки" бистрят държавни дела в Ганковото кафене!

PS А що пък не! След сато националната сигурност я завряхме във формата "две каки си говорят"..

Психиатърът Цветеслава Гълъбова:  

"Като няма вода в Перник, поне СРС-та на Президента да има.

Адски гнусно е това, адски"

Журналистката Соня Колтуклиева:

„Ако това са атаките с един негов апартамент и с договорите на Десислава Генчева като пиар във ВВС...смехотворно е на фона на сагата с апартаментите на Владислав Горанов, Цветан Цветанов, Цецка Цачева и останалите. А пък “зависимост от Решетников” е доста изтъркана и нефелна тема. Досъдебното производство се видело от Военна прокуратура и е по много по-сериозна тема от апартамента, казва ми колега съдебен репортер.  Значи може да стане много напечено“.

Валентин Димитров:

„Тоз път го подхлъзнаха Гешев, ама жестоко, с тази съчинена президентска афера. Напълно целенасочено да дискредитираш действащ президент, с нищо и никакъв подслушан разговор, мислех, че го може само Цветанов, но уви, оказа се, че и главният прокурор е на същото ниво...Не знам дали Радев ще довърши мандата си, ама Гешев със сигурност ще е първият главен прокурор, който няма да успее“.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Научете за преследването на Фалун Гонг от комунистическата партия

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...

Събития+      Открития+      Фалун Гонг      Китай      Наследство