Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Джулиан Асанж отвръща на удара: Публикува видео с фалшифицираното от САЩ кацане на Луната

До момента темата беше в раздел “Теории на конспирациите”. Видеото разобличава дългогодишната и брутална лъжа на САЩ. WikiLeaks публикува нов запис от заснемането на филма за кацане на Луната…

Всичко е “фейк”! WikiLeaks се включи в конспирацията за “кацането на Луната” като публикува филм, показващ “заснемането” на кацането. Т.е. това са кадри от различни камери, на които се виждат другите камери по време на заснемането. Във финалната версия те естествено, не присъстват.

На кадрите ясно се виждат астронавти без шлемове, командите от режисьора и пр. След като на 11 април в Лондон бе арестуван създателят на Уикилийкс Джулиан Асанж, се появиха различни предположения по повод следното: «в каква посока ще се развие цялата тази история».

Освен всичко останало, има предположения, че в случай на мощен натиск от страна на спецслужбите на Запада, Асанж няма да клекне, а «капка по капка» ще пуска в световната Мрежа събраните от организацията му компрометиращи документи и доказателства срещу Запада.

Но натискът над Асажд се засили, след което последва и ответната реакция на екипа му.

Няколко седмици след арестуването му във Великобритания «по настояване» на САЩ вече и Швеция е готова да накаже Асанж «за изнасилване». Уикилийкс нанесе първия, а допускаме, че няма да бъде последен, удар по враговете си, които се канят да хвърлят Асанж за 170 години в американски затвора. Да, точно това заплашва Асанж, който започна да разкрива тайните на Запада пред целия свят.

Първият удар на екипа на Асанж по американците е неочакван, но точен:

«Вие в САЩ сте мистификатори и лъжци!»

Асанж разкрива, че американците са фалшифицирали полета си до Луната в края на 1960-те години..

Заглавието на WikiLeaks e:

“Вие сте мистификатори и лъжци”…

Не е нужно да ви го разказваме, просто гледайте.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/джулиан-асанж-отвръща-на-удара-публик/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!