Наздраве перничани? Според документ: ВиК-мрежата в Перник засмуква фекални води, хора с инфекция от ешерихия коли

.

В резултат на авариите на много места се получава засмукване на водопроводната мрежа на замърсени подпочвени води /най-често канализационни/, каквито случаи вече са установени в кв. Проучване и кв. Църква. Това сава ясно от мотивите за избор на процедура, за ремонт на главния клон на водоснабдителната мрежа на града, който е в района на предприятието ”Стомана-Перник” .

Документът е  качен в интернет  преди малко, а възложител е кметът на миньорския град Станислав Владимиров. В него се отбелязва още:

Този риск е потенциален и за останалите квартали и части на гр. Перник, което може да доведе до изключително влошаване на санитарно-хигиенните условия и поставяне в риск здравето на хората. Вече бяха регистрирани случаи на лица с инфекция от бактерия ешерихия коли. Проблемът създава изключителна опасност за населението, се отбелязва в документа.

.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Научете за преследването на Фалун Гонг от комунистическата партия

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...

Събития+      Открития+      Фалун Гонг      Китай      Наследство