Наздраве перничани? Според документ: ВиК-мрежата в Перник засмуква фекални води, хора с инфекция от ешерихия коли

.

В резултат на авариите на много места се получава засмукване на водопроводната мрежа на замърсени подпочвени води /най-често канализационни/, каквито случаи вече са установени в кв. Проучване и кв. Църква. Това сава ясно от мотивите за избор на процедура, за ремонт на главния клон на водоснабдителната мрежа на града, който е в района на предприятието ”Стомана-Перник” .

Документът е  качен в интернет  преди малко, а възложител е кметът на миньорския град Станислав Владимиров. В него се отбелязва още:

Този риск е потенциален и за останалите квартали и части на гр. Перник, което може да доведе до изключително влошаване на санитарно-хигиенните условия и поставяне в риск здравето на хората. Вече бяха регистрирани случаи на лица с инфекция от бактерия ешерихия коли. Проблемът създава изключителна опасност за населението, се отбелязва в документа.

.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...