Страната на БОКЛУК, БЛАГОДЕНСТВИЕ и СТАБИЛНОСТ (ББСтабилност): Италиански боклук лъсна и в Костинброд (СНИМКИ)

.

италиански боклук, Костинброд Източник: Facebook

Страната на Боклучавата Стабилност и Благоденствие

Купища италиански боклук се появи мистериозно и край Костинброд. За нерегламентирано сметище сигнализират с множество снимки потребители в социалните мрежи.

Става въпрос за боклук в село Драговищица. Според местните жители нерегламентираното сметище съществува от години, а в района на близката гора се хвърлят отпадъци безразборно.

Справка на FrogNews обаче установи нещо доста любопитно. На публикуваните снимки във Facebook групата “НИЕ сме КОСТИНБРОД” се вижда опаковка от стока с определена марка. Екипът ни провери и се оказа, че става дума за търговска верига не къде да е, а в Италия.

Същата онази Италия, от която някак си пристигнаха едни стотици тонове боклук в България. В страната ни продължава да изплува боклук от всевъзможни места. Текат проверки, а властите непрестанно се натъкват на разни мистериозни отпадъци с неясен произход, които по-късно се оказват и опасни.

В момента се работи и по установяването на вносителя на италианския боклук, складиран във Варна и Бургас. Припомняме ви, че отпадъци стояха на пристанището в морската ни столица в продължение на месеци. В Бургас също беше намерен боклук, а вносителят се оказа един и същ.

Отпадъците не са опасни или токсични, но има разминаване между декларираното и онова, което в действителност се намира в контейнерите, обясняват от Окръжната прокуратура в Бургас. По документи съдържанието на контейнерите е пластмаса и каучук. Те обаче съдържат текстил, хартия и метал. Въпросът е - защо информацията се разминава?

Но да се върнем на Костинброд и мистериозният италиански боклук. Името на фирмата, чиито опаковки са се пръкнали в България, е “Conad”. Става дума за италианска търговска марка, която оперира една от най-големите вериги супермаркети в Италия.

Потвърдиха се съмнения ни за евентуалният италиански произход на боклука, тъй като на публикуваните снимки има и още едно доказателство - торбичка от друг супермаркет на Ботуша.

Въпросът е - как са се озовали в България. Отговорът на този въпрос вече е подозрително близо.

Вижте снимките от сметището:


.
.
.
.

.

.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...