Faktor.bg: Радев със скандална честитка за ЧРД на Нинова: Пожела ѝ да управлява, надеждите на българите за демокрация били в нея

Корнелия Нинова и Румен Радев

Корнелия Нинова и Румен Радев

Президентът Румен Радев изпрати скандална честитка за рождения ден на Корнелия Нинова. В писмото държавният глава открито пожелава на лидерката на БСП да вземе властта, защото надеждите на много българи за справедливост и демократични принципи били насочени към шефката на левицата. Президентът, който уж трябва да е на всички граждани, изпрати поздравления, които приличат по-скоро на партийна агитация по време на избори. Самата Корнелия Нинова направи уникален гаф. В желанието си да се изфука с това, че е получила поздрави от Румен Радев, публикува лично писмо, в което на практика беше потвърдено, че държавният глава очевидно не е президент на всички българи, а си има любимци сред народните представители и лидерите на партии. Констатация, която беше направена от политолози, анализатори и дори от неговите избиратели още от първия ден, в който Румен Радев прекрачи прага на "Дондуков" 2.  

"Приемете сърдечните ми поздрави по случай Вашия рожден ден, Бъдете здрава, смела и мъдра! Надеждата на много българи за възстановяване на справедливостта и демократичните принципи в упралението на страната са фокурсирани в лидера на опозицията. Винаги сте демонстрирали последователност и решителност в своите действия. 

Пожелавам Ви сили, воля и енергия за битките, които водите в името на по-доброто бъдеще на Отечеството и благоденствието на сънародниците ни", се казва в скандалната честитка. 

Вижте пълния текст на скандалната президентска честитка, която Корнелия Нинова публикува на страницата си във Фейсбук:

radev_ninova_pismo.jpg

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://faktor.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...